#wemakesteelwork

GB Steel Group is meer van daden dan woorden. Waar we voor staan vatten we graag samen in één hashtag: #wemakesteelwork. Onze producten laten zich van te voren moeilijk omschrijven. Natuurlijk is er een bestek of plan van eisen. Maar wat is de vraag achter de vraag?

Onze engineers, constructeurs en projectleiders helpen opdrachtgevers om hun plannen binnen budget en planning tot op detail uit te voeren. Wijzigen specificaties of verandert de planning? De fabrieken van onze vijf divisies zijn flexibel genoeg om wijzigingen in levertijden op te vangen, en toch op tijd te leveren. Beloofd is beloofd. Samen krijgen we het voor elkaar.

Jaarverslag 2022

Van Gilden Beheer naar GB Steel Group

Als het om staal gaat, is er bij de GB Steel Group altijd een gespecialiseerde divisie die de oplossing heeft. Dat blijkt ook uit de naam ‘GB’. De ‘G’ verwijst naar ‘gilde’, een term uit vervlogen tijden: een vereniging van vakgenoten. Ook vroeger wisselden vaklui kennis uit, hielpen zij elkaar, zorgden zij voor opleidingen en garandeerden zij samen een hoog kwaliteitsniveau. GB Steel Group deelt niet alleen een deel van de naam. We delen binnen onze vijf divisies sinds jaar en dag ook de waarden van de klassieke gildes.

De kracht van vijf divisies

GB Steel Group kent vijf divisies. Kampstaal Staalbouw realiseert internationaal complexe staalconstructies voor de utiliteitsbouw en industrie. Nauta Heeg onderscheidt zich met zware constructies voor de infra, offshore en industrie. Kamplacon is thuis in duurzame dak- en gevelconstructies, asbestsanering en zonnepanelen voor de utiliteitsbouw, industrie en infra. Vossebelt bouwt kippers, containers, laadvloeren, bandlossers en meer voor de transportsector, gemeenten en industrie. Machinefabriek Emmen is specialist in het verwerken van staal, variërend van componenten voor de recyclingmarkt en algemene machinebouw tot bruggen en sluizen.

Mission statement

Samen leveren onze divisies meer dan alleen schaalvoordelen. Als GB Steel Group leveren wij hoogwaardige oplossingen in staal. Samen zijn we sterker. We behandelen elkaar en onze omgeving met respect, en doen wat we beloven: het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit, op tijd, veilig en binnen budget. We houden van uitdagingen, en hebben plezier in het aandragen van oplossingen.

Natuurlijk hebben ook wij een duurzame toekomst voor ogen. We investeren voortdurend in onze medewerkers, machines en processen, en ontzien het milieu. Dat we duurzaam zijn blijkt wel uit het door Lloyd’s gecertificeerde ISO14001 systeem. Nauta Heeg is sinds 2016 energieneutraal, en in 2017 plaatsten we 2200 zonnepanelen op de productielocatie van Kampstaal Emmeloord. We komen ook graag tot slimme oplossingen die onze opdrachtgevers verder helpen. Kortom: #wemakesteelwork

GB Steel Group bundelt kennis & expertise

Binnen GB Steel Group heeft elke divisie zijn focus. Het draait wel allemaal om staal. Maar alle divisies hebben expertises die elkaar naadloos aanvullen, zoals het een gilde betaamt. GB Steel Group faciliteert de divisies met ondersteunende diensten. Van HRM tot financieel- en facilitair management. Zo maakt GB Steel Group het haar divisies mogelijk om te excelleren in waar zij goed in zijn. En geven we samen invulling aan #wemakesteelwork.

Certificering

We hechten veel waarde aan kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Dit zijn essentiële aspecten bij de uitvoering van ons werk. Het KAM beleid is om die reden geïntegreerd in het algemene beleid van GB Steel Group. We werken volgens de VGM-handboek vastgestelde milieu procedures en zijn in het bezit van het 14001:2015 certificaat, waarmee we laten zien dat we met ons milieumanagementsysteem goed bezig zijn. Tevens zijn we aangesloten bij het Bouwakkoord Staal en stellen hiermee duurzaamheidsdoelen voor 2030. Onze zorg voor kwaliteit is door Lloyd’s bestempeld met het ISO9001 certificaat. We hechten naast kwaliteit en milieu veel waarde aan veiligheid. Om die reden zijn alle divisies ook VCA-gecertificeerd en hebben we ons in 2021 laten certificeren voor de landelijk erkende veiligheidsladder.

Onze certificeringen

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

GB Steel Group B.V.

Distributieweg 10

8304 BJ Emmeloord

 

 

T +31 (0) 527 69 80 20

KvK 72240687

E info@gbsteelgroup.com