Kampstaal

Binnen Kampstaal streven we ernaar om zo efficiënt mogelijk kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te realiseren voor onze klanten. Het verbeteren van de (milieu)kwaliteit van onze activiteiten en processen is daarom ook een thema waar we binnen Kampstaal voortdurend aan werken. En dat doen wij al jaren. Kampstaal was in 2012 als één van de eerste staalbouwbedrijven in het bezit van een CE-certificering. In 2014 werd de CE-markering voor staalconstructies ook daadwerkelijk verplicht. De voorwaarden en eisen voor de CE-markering van staalconstructies is in het NEN-EN 1090 vastgelegd. Fabrikanten die een CE-markering voor hun producten willen ontvangen, moeten deze laten testen volgens Europese geharmoniseerde testnormen. Deze tests worden uitgevoerd door Lloyd’s. Lloyd’s bestempelde onze zorg voor kwaliteit met het ISO9001 certificaat en onze zorg voor veiligheid met het VCA certificaat. In 2017 kwam daar het ISO 14001:2015 certificaat bij, wat inhoudt dat we ook met ons milieumanagementsysteem mooie stappen hebben gemaakt. In 2021 hebben we ons ook laten certificeren voor de landelijk erkende veiligheidsladder. 

Naar Kampstaal

Kamplacon

Kamplacon wil niet alleen leverancier van dak- en wandbeplating, gevelbekleding en wandbekleding zijn; wij willen vooral een betrouwbare bouwpartner zijn. Want wij geloven dat samenwerking en teamgeest de beste kwaliteit oplevert. Alles met het oog op wetten en veiligheid. We werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen van Dumebo DWS en het VGM-handboek en zijn VCA**-gecertificeerd. Dat, samen met een constante scholing van onze medewerkers, garandeert betere producten, betere diensten en een beter eindresultaat. Tevens hebben wij de erkenning als leerbedrijf ontvangen voor de kwalificatie dakdekker uitstroom dakdekker metaal. Dit staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Hiervoor hebben wij ook een praktijkopleider in dienst, die beschikt over een certificaat om deze leerlingen te begeleiden in dit traject.

Download: ISO 9001 Certificaat

Download: ISO 14001 Certificaat

Download: VCA Certificaat

Download: Erkend Leerbedrijf Certificaat

Download: Safety Culture Ladder Trede 3

Naar Kamplacon

Staalbouw Nauta

We stellen bij Nauta hoge eisen aan kwaliteit. Wij zijn dan ook bevoegd tot het afgeven van het CE keurmerk tot de hoogste uitvoeringsklasse EXC 4. Bovendien kwam daar in juni 2017 het ISO 14001:2015 certificaat bij, wat inhoudt dat we ook op het gebied van milieumanagementsysteem mooie stappen hebben gemaakt. Naast kwaliteit en milieu hecht Nauta ook veel waarde aan veiligheid. Daarom verplichten we onszelf om het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie continu te verbeteren. We delen kennis, hanteren een strikt veiligheidsbeleid en motiveren medewerkers om zich steeds bewust te zijn van de veiligheidsrisico’s. En daar waar nodig treffen we maatregelen om onveilige situaties te voorkomen. Zo willen we het aantal onveilige gebeurtenissen terugdringen met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. Naast onze VCA-certificering hebben we ons daarom in 2021 ook laten certificeren voor de landelijk erkende veiligheidsladder. 

Naar Staalbouw Nauta

Vossebelt

Bij Vossebelt werken we met moderne productietechnieken en een vakkundig team aan maatwerk oplossingen voor de transportsector en overheden. We vervaardigen alle producten volledig in eigen beheer en dragen zorg voor het gehele proces; vanaf het ontwerpen en de fabricage tot aan de opbouw en aflevering. Hierdoor willen we bij Vossebelt op een zo efficiënt mogelijke wijze kwalitatief hoogwaardige en duurzame maatwerk oplossingen realiseren. We werken daarom ook voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van alle activiteiten en processen. Dit laten we ook zien door de certificeringen die wij hebben behaald, tw. het ISO 9001 certificaat en het ISO 14001 certificaat. Daarnaast heeft veilig werken binnen Vossebelt de allerhoogste prioriteit. We werken veilig of we werken niet! Daarom hebben we ons in 2021 ook laten certificeren voor de landelijk erkende veiligheidsladder. 

Download: ISO 9001 Certificaat

Download: ISO 14001 Certificaat

Download: Safety Culture Ladder Trede 3

Naar Vossebelt

Machinefabriek Emmen

Bij Machinefabriek Emmen stellen we hoge eisen aan kwaliteit en willen we op een zo efficiënt mogelijk wijze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor onze klanten realiseren.  Daarom zijn kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM) essentiële aspecten bij de uitvoering van ons werk. Het KAM beleid is daarom binnen Machinefabriek Emmen geïntegreerd in het algemene beleid. Het kwaliteitssysteem en de implementatie ervan zijn gecertificeerd op basis van EN ISO 9001:2015. Het Arbosysteem voldoet aan de Arbowet en is op basis van de VCA** versie 2017/6.0 gecertificeerd. Machinefabriek Emmen is daarnaast ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-4, 1090-2 EXC-4, EN-ISO 3834-2 en de organisatie is in het bezit van een door Lloyds Register uitgegeven overstempelbevoegdheid. Net als de andere divisies beschikt ook Machinefabriek Emmen over het veiligheidscertificaat. Met al deze certificeringen geven wij vanuit Machinefabriek Emmen aan dat wij onze verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van het milieu, voldoen aan de hoogste standaard wat betreft kwaliteitsmanagement en werken volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures.

Naar Machinefabriek Emmen

CO2 Prestatieladder

Bij GB Steel Group is de zorg voor het milieu de laatste jaren steeds belangrijker geworden. De groep heeft haar processen door Lloyd’s laten certificeren volgens de ISO14001 norm in 2017 en heeft haar CO2 uitstoot onder de loep genomen door deze te registreren, de CO2 footprint hiermee te monitoren en daarop te sturen. Als eerste op de eigen processen omdat daar direct invloed op uit te oefenen is. Toepassing van zonnepanelen, ledverlichting en een zuiniger wagenpark heeft geresulteerd in een afname met 32% CO2 terwijl het aantal gemaakte uren van de groep met 112% is toegenomen in de periode 2015 – 2022. De certificering naar de CO2 prestatieladder systematiek is een volgende stap om ook buiten onze eigen keten de CO2 uitstoot inzichtelijk te krijgen en te verminderen.

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

GB Steel Group B.V.

Distributieweg 10

8304 BJ Emmeloord

 

 

T +31 (0) 527 69 80 20

KvK 72240687

E info@gbsteelgroup.com