Alle nieuwsberichten

We hebben de ISO 9001 certificering behaald!

We zijn trots om te mogen melden dat wij de ISO 9001 certificering hebben behaald! Ook onze vijf divisies Kampstaal, Kamplacon, MF Emmen, Vossebelt en Nauta Heeg beschikken allemaal over een ISO 9001 certificaat. Hiermee voldoen we met onze hele groep aan de hoogste standaard wat betreft kwaliteitsmanagement en tonen hiermee aan dat wij in staat zijn om consequent producten en diensten te leveren, die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.

Bob Soetekouw, algemeen directeur van GB Steel Group:  

“ISO 9001 is niet langer een papieren tijger, het gaat om het bestaansrecht van ons bedrijf. Om onze klanten en onze medewerkers en om de waarde die wij toevoegen. Hoe we daar organisatorisch vorm en inhoud aan geven. Dat we daar een certificaat voor krijgen is natuurlijk mooi, maar het gaat ook om de spiegel die de auditors van Lloyd’s hebben voorgehouden. Dat geeft ons weer inzichten om verder te bouwen. Want het leuke is, je bent hier nooit mee klaar.” 

De ISO 9001 certificering is daarnaast een hele mooie aanvulling op de certificaten die wij eerder hebben behaald binnen onze groep op het gebied van milieu, kwaliteit en veiligheid!

Lees meer over de ambities, onze activiteiten en resultaten in het meest recente jaarverslag.