Alle nieuwsberichten

GB Steel Group maakt een flinke sprong in de top 100 van de maakindustrie

 

Vorig jaar stonden we nog op plek 53 in de top 100. Dit jaar hebben we onze eigen verwachtingen overstegen en zijn we doorgestoomd naar plek 33

Leuk zo’n lijst, maar wat zegt het nou eigenlijk?

We zijn een familiebedrijf met visie. Onze divisies leveren hoogwaardige staaloplossingen. Onze roots staan stevig verankerd in de (polder)klei en onze blik is op de toekomst gericht. Hoe we daar komen, werken we uit in heldere strategische plannen. Dat die plannen effect hebben, blijkt wel uit deze lijst! Omzet, omzetgroei, winst en rendement op eigen vermogen zijn in opdracht van Management Team door Corporate Finance International (CFI) gemeten om bedrijven ten opzichte van elkaar te vergelijken (lees meer). De lijst bestaat uit grootse bedrijven in de Nederlandse industrie. Natuurlijk zijn we trots dat we daar tussen staan. Hoe we dit presteren, kun je onder meer lezen in ons meest recente jaarverslag .

Vooruitblik 2020

In 2020 starten we met een goed gevulde orderportefeuille en verwachten we een lichte omzetgroei. Onderdeel van onze visie op 2020 is ook om meer focus op teamwork te leggen, om ook als werkgever te groeien. Want we make steel work, dat doen we samen! Al is het een klein gebaar, een traktatie voor al onze medewerkers is wel op zijn plaats. Inderdaad, het zijn de mensen in de maakindustrie die het verschil maken. Aan hen de eer!