Alle nieuwsberichten

GB Steel Group Jaarverslag 2021

Graag presenteren wij het online jaarverslag van GB Steel Group. Met dit jaarverslag leggen we verantwoording af over onze activiteiten van het afgelopen boekjaar en geven we een toelichting op onze visie voor komende jaren.

Terugblik

We kijken met tevredenheid terug op de resultaten van 2021. Na de succesvolle jaren ’18, ’19 en ’20 waren we vanwege de coronapandemie, de stikstof en PFAS problematiek  terughoudend ten aanzien van verwachtingen. Maar de omzet nam in 2021 met 8 procent toe ten opzichte van een jaar eerder. Dit sterkt de groep in het vertrouwen en zorgt voor een solide basis voor de toekomst.

Vooruitblik

Ook de vooruitzichten bieden een gezond perspectief. De orderportefeuille is uitstekend gevuld. Er worden toonaangevende nieuwe projecten ontwikkeld, gebouwd en gerealiseerd, waaronder bruggen, datacenters, recyclinginstallaties, (modulaire) parkeergarages en maatwerk oplossingen voor de transportsector. We zien ook een toename in de projecten buiten Nederland. Daarnaast werken we binnen de groep met onze vijf divisies ook steeds intensiever samen. Door het bundelen van kennis en het benutten van schaalvoordelen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met passende en duurzame oplossingen. In 2021 heeft dit opnieuw geleid tot hogere bedrijfsopbrengsten en een sterk bedrijfsresultaat.

Lees het online

De herijking van onze strategie heeft in 2021 ook verder vorm gekregen. De doelstelling is nog meer focus op maatschappelijke trends, marktontwikkelingen, innovatie en organisatie- en talentontwikkeling. Hoe ver we zijn met het behalen van onze doelen? En met welke uitdagingen we te maken hebben? Dat lees je in het jaarverslag 2021!